Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

До семи років за ґратами: на Полтавщині 37-річний чоловік пошкодив чотири автівки

До семи років за ґратами: на Полтавщині 37-річний чоловік пошкодив чотири автівки

Поліцейські Кременчуцького районного управління поліції затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у пошкодженні чотирьох автомобілів у Кременчуці. Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено йому про підозру у вчиненні злочину. 

Джерело: поліція Полтавщини

До поліції Кременчука 23 березня, близько 12:00, надійшло повідомлення від місцевих жителів, що на вулиці Софіївській невідомий чоловік пошкодив кілька автомобілів.

«Поліцейські, які прибули на місце події, встановили особу, причетну до пошкоджень транспортних засобів. Ним виявився місцевий 37-річний чоловік. За попередньою інформацією, кременчужанин арматурою пошкодив передні та задні скла 4-х автомобілів (Toyota Camry, Suzuki, Mazda та Citroën). На часі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 4 статті 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

За такий злочин Кримінальний закон передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Перейти до вмісту