Ви тут:
PROвсе Суспільство 

У Windows 11 запрацювали додатки для Android і оновився дизайн деяких програм

У Windows 11 запрацювали додатки для Android і оновився дизайн деяких програм

Microsoft презентувала нові функції Windows 11, які запрацюють уже в лютому, та поділилась статистикою користувацьких звичок.

Як повідомляє 24 канал, вже у лютому Microsoft представить нові можливості для Windows 11. З’явиться функція запуску додатків Android через Microsoft Store, оптимізована функція вимкнення та ввімкнення звуку (під час дзвінку) з панелі задач, спрощений доступ до функції спільного використання вікон і роботи з ними та оновлений дизайн для двох стандартних додатків: Блокнот і Медіаплеєр.

Оновлення Windows 11
Щоб отримати новий дизайн додатків, необхідно завантажити оновлення з магазину.
Він, зокрема, отримав оптимізоване меню та темний режим.

Що стосується роботи Android-додатків, то раніше ми повідомляли про тестування цієї функції. Тоді вона була доступна для окремих користувачів. Тепер кожен охочий може випробувати її на своєму комп’ютері з Windows 11. Додатки завантажуються прямо з магазину Microsoft Store. Вони адаптовані для роботи з процесорами Intel, AMD і Qualcomm. Ними можна користуватися як і будь-якою іншою програмою в системі.

Користувацькі тренди
Протягом останніх двох років спосіб життя і роботи користувачів ПК значно змінилися, розповідає Microsoft. Персональний пристрій (комп’ютер, ноутбук або нетбук, планшет і т.д.) почав відігравати важливішу роль, ніж будь-коли. Нова модель поведінки користувача — “необхідність стала звичкою”. Компанії вимушені переосмислювати робочі цифрові процеси, аби інновації приносили результативність.

Перейти до вмісту