Ви тут:

Щітка для бороди – чому це дуже корисна річ?

Щітка для бороди – чому це дуже корисна річ?

Відростити гарну та гарну бороду не дуже просто. Для цього потрібно витратити багато часу, зусиль та грошей. Необхідні спеціальні масочки, вітамінні комплекси та багато інших деталей. Щітка для бороди це також дуже важливий інструмент, який допоможе виростити та доглядати рослинність на обличчі.

У чому користь від щітки для бороди?

Для гарного зростання волосся на обличчі, потрібно забезпечити відмінний кровообіг. Завдяки використанню щітки це дуже легко зробити. Достатньо лише регулярно розчісувати свою бороду. Бажано під час цього процесу спрямовувати волосся у потрібному напрямку для зростання.

На відміну від гребеня, щітка використовується не для того, щоб надавати бороді необхідну форму, а щоб доглядати її. Шкіра особи, яка прихована під справжнім чоловічим хутром, не отримує необхідної кількості вітаміну D, тому що не отримує достатньо штучного світла.

Через це не лише погіршується загальний стан шкіри, а також зменшується рівень розвитку шкірних жирів, які виконують важливу роль у створенні ідеальної бороди. А саме шкірні жири відповідають за те, наскільки м’якою є шкіра та за створення захисного шару для шкіри.

Через брак шкірних жирів, епітелій з часом пересихає, починає лущитися і втрачає свою еластичність. Як результат, борода починає виглядати набагато гірше. Виходить, що у бородачів накопичується багато омертвілої шкіри на волосяному покриві і нагадує лупу.

Яку важливу користь забезпечує щітка для бороди?

  • Поступовий розподіл шкірного сала по волоссю. Допомагає не допустити сухість чи подразнення шкіри.
  • Хороший кровообіг. Це дозволить якнайшвидше транспортувати корисні речовини до фолікулів, щоб забезпечити повноцінне здоров’я для шкіри.
  • Борода починає виглядати більш доглянутою та густою.
  • Щітка робить бороду більш слухняною і вам буде простіше за нею доглядати та робити для неї необхідну форму.
  • Очищення бороди від омертвілих шматочків шкіри. Їх потрібно прибирати, тому що вони викликають роздратування у шкіри та закупорюють пори.
  • Менше січених кінчиків, тому рідше буде потрібно стрижка для бороди і швидше її вирощувати.
  • Борода стає більш слухняною і всі волоски лежатимуть строго на місці.

Для того, щоб вибрати щітку для бороди, обов’язково звертайте увагу на бренд. Відомі компанії дбають про свою репутацію і надають високу якість продукції. Наприклад, компанія bluebeards revenge створює дуже якісні інструменти. А знайти хорошу щітку для бороди можна завжди на веб-сайті Barbercompany.

Перейти до вмісту