Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Полтавщині

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Полтавщині

З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Полтавській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на Полтавщині. Тренування проходитимуть до початку березня.

Метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп.

“СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу”, – йдеться у повідомленні Управління СБУ у Полтавській області.

Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.
СБУ закликає громадян бути пильними.

“Якщо у ваше поле зору потрапили особи, які проявляють необґрунтований інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, просимо невідкладно повідомляти до Управління СБУ в Полтавській області за телефоном (0532) 56-28-26, електронною поштою [email protected] або іншим зручним способом”, – закликали в СБУ.

Перейти до вмісту