Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Представили тимчасового виконувача обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції

Представили тимчасового виконувача обов’язків начальника Полтавського районного управління поліції

Сьогодні, 15-го лютого, очільник поліції Полтавщини Євген Рогачов представив особовому складу тимчасового виконувача обов’язків начальника Полтавського райуправління поліції – полковника поліції Ігоря Мрачка.

Про це розповіли у ГУ НП в Полтавській області.

На представленні також були присутні: Олексій Кувшинов, керівник Полтавської окружної прокуратури, Юрій Осюк, перший заступник керівника Полтавської окружної прокуратури, Анатолій Савченко, голова Октябрського районного суду Полтави.

Євген Рогачов зазначив:

«Ігор Миколайович Мрачко пройшов свій життєвий та службовий шлях від оперуповноваженого карного розшуку поліції Київської області, кілька років керував Лубенським райвідділом поліції Полтавщини та перебував у посаді заступника начальника відділу розкриття злочинів проти особи управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Одеській області. Переконаний, що разом із колективом новому керівнику вдасться суттєво покращити роботу підрозділу щодо попередження та розкриття злочинів в обласному центрі та Полтавському районі. Успішно впровадити новітні проєкти та технології, що дозволять створити належний безпековий простір на території обслуговування та сприятимуть підвищенню рівня довіри громадян».

Особливу увагу начальник поліції Полтавщини акцентував на протидії наркозлочинам (особливо пов’язаним із торгівлею наркотиками з використанням мережі Інтернет та методом «закладок»), злочинам у сфері економіки, пов’язаних з незаконним використанням бюджетних коштів.

Також полковник поліції націлив особовий склад на посилення превентивної роботи щодо запобігання різним видам шахрайств, квартирним крадіжкам та вуличній злочинності.

Перейти до вмісту