Ви тут:
Кримінал Полтавщина 

На Полтавщині з незаконного обігу вилучили близько 400 пляшок алкоголю

На Полтавщині з незаконного обігу вилучили близько 400 пляшок алкоголю

10 лютого полтавські поліцейські виявили та вилучили з незаконного обігу близько 400 пляшок алкогольної продукції, яка реалізовувалася в кількох магазинах на Миргородщині.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини. 

“За даним фактом слідчим підрозділом обласної поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розслідується кримінальне  провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Наразі поліція встановлює джерело походження вилученої продукції та осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Тривають слідчі дії”, – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун. 

Довідково: Санкція частини 3 статті 204 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

Перейти до вмісту