Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині працівники управління міграційної поліції виявили двох нелегальних мігрантів

На Полтавщині працівники управління міграційної поліції виявили двох нелегальних мігрантів

У Кременчуці двох порушників міграційного законодавства виявили оперативники управління міграційної поліції Полтавщини спільно з працівниками Крюківського районного відділу у м. Кременчуці Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області (далі – ДМС).

Про це розповіли у ГУ НП в Полтавській області.

Попередньо встановлено, що 65-річний громадянин Російської Федерації та 62-річний громадянин Республіки Азербайджан перебували на території України без законних на те підстав. Чоловіки не виїхали за межі держави в установлений законодавством термін, проживали без документів на право проживання та ухилялися від виїзду.

Міграційна поліція області звернулася з клопотанням до регіонального Управління ДМС про притягнення порушників міграційного законодавства до адміністративної відповідальності та їх примусового повернення до країн походження.

За порушення правил міграційного законодавства працівники Крюківського районного відділу у м. Кременчуці УДМС в Полтавській області склали відносно іноземців протоколи за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування іноземців в України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Обох фігурантів оштрафовано та прийняте рішення щодо примусового повернення їх до країн походження.

Перейти до вмісту