Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Моніторинговий візит: члени Комітету з прав людини ВР побували на Полтавщині

Моніторинговий візит: члени Комітету з прав людини ВР побували на Полтавщині

7 лютого народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин в рамках контрольної функції здійснили моніторинговий візит до Полтавської області.

Джерело: Верховна Рада

У ході візиту особливу увагу було приділено вивченню стану забезпечення дотримання вимог Європейської конвенції про запобігання катуванням та нелюдському чи такому, що принижує гідність, поводженню або покаранню у державних установах виконання покарань №16 та № 65 Полтавської області.

Крім того, члени Комітету провели зустріч з керівництвом Полтавської міської ради. Під час зустрічі було обговорено проекти у межах «Програми з відновлення України». Представники Комітету також заслухали інформацію представників територіальної оборони про готовність до виконання поставлених завдань.

У заході взяли участь народні депутати України – члени Комітету Дмитро Лубінець, Максим Ткаченко, Руслан Горбенко, Костянтин Касай, Тарас Тарасенко, Олексій Кузнєцов, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова, Міністр юстиції України Денис Малюська, міський голова м. Полтава Олександр Мамай, перший заступник міського голови Валерій Пархоменко.

Перейти до вмісту