Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Між обласною радою, облдержадміністрацією, профільними комісіями та департаментами повинні панувати взаємодія і комунікація, – Олександр Біленький

Між обласною радою, облдержадміністрацією, профільними комісіями та департаментами повинні панувати взаємодія і комунікація, – Олександр Біленький

Для швидкого вирішення екологічних проблем Полтавщини, між обласною радою, облдержадміністрацією, профільною комісією та Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації повинна бути налагоджена чітка комунікація.

Про це під час апаратної наради сказав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

“Як я бачу роботу обласної ради, облдержадміністрації, департаментів й профільних комісій? Це – взаємодія, комунікація і дослуховування до порад колег, щоб відповідно відреагувати на наші пропозиції. Майже рік ми звертаємося до відповідного Департаменту, щоб вирішити проблему щодо прийняття земельної ділянки в РЛП «Диканський», про яку ми говоримо з літа минулого року. Донині в мене немає жодної інформації, що це питання зрушило з місця. Крім того, є кадрові проблеми в РЛП «Кременчуцькі плавні», про які ми теж наголошували. Нас запевняли, що це питання буде вирішено і знято з порядку денного. Але в Департаменті екології нас не чують, хоча з іншими підрозділами облдержадміністрації таких проблем не виникає”, – зауважив Олександр Біленький.

Тимчасово в.о. директора Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Віталій Олійник запевнив, що наразі Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації чекає завершення процесу розробки проєкту земельної документації для РЛП «Диканський». Щодо кадрових питань РЛП «Кременчуцькі плавні» – з Юридичним департаментом облдержадміністрації напрацьовано план дій.

Т.в.о. голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін доручив Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації найближчим часом надати докладну інформацію про вирішення проблем, озвучених головою обласної ради.

Перейти до вмісту