Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Боксер з Полтавщини ввійшов до рейтингу кращих у світі

Боксер з Полтавщини ввійшов до рейтингу кращих у світі

Віктор Вихрист знаходиться у ТОП-70 кращих боксерів незалежно від вагової категорії.

Як повідомляє BoxRec, чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик опустився з першого на друге місце у новому рейтингу важковаговиків популярного боксерського ресурсу BoxRec.

А у рейтингу незалежно від вагової категорії Олександр посідає четверте місце. Найкращим залишається мексиканець Сауль Альварес, який виступає у другій середній вазі (до 76,2 кг).

Віктор Вихрист з Кременчука станом на 16 лютого займає у рейтингу 61 місце.

Нагадаємо, після поразки у фіналі чемпіонату України 2019 року прийняв рішення перейти у професіонали, та вже 8 лютого дебютував з дострокової перемоги над Андрієм Мазаніковим. Перехід спортсмена супроводжувався конфліктом між спортсменом та Федерацією боксу України, яка була зацікавлена у продовженні любительської кар’єри спортсмена. В результаті цього федерація наклала санкції на спортсмена, його персонального тренера Олександра Ляхового, та Андрія Котельника, який допоміг боксеру здійснити перехід.

Читайте також: Українські боксери за день здобули 10 перемог на чемпіонаті Європи серед юніорів

1 серпня провів бій у рамках дебютного вечора боксу промоутерської компанії Олександра Усика «Usyk 17 Promotion». У ньому він переміг нокаутом у 2 раунді Сергія Пахомова.

Перейти до вмісту