Ви тут:
Суспільство Україна 

За програмою “єПідтримка” українці придбали понад 300 тисяч квитків на потяги

За програмою “єПідтримка” українці придбали понад 300 тисяч квитків на потяги

Від початку дії державної програми підтримки вакцинованих українців за програмою “єПідтримка” придбали понад 326 тисяч залізничних квитків в чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger, на сайті booking.uz.gov.ua, на партнерських ресурсах та в касах.

Загалом за час дії програми пасажири вже витратили на залізничні квитки більше 131 млн грн. Середній чек однієї транзакції складає 403 грн, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Щоб отримати спеціальну картку за програмою “єПідтримка” в застосунку банку або офлайн-відділенні, треба бути щепленим двома дозами вакцини й мати встановлений застосунок “Дія”. У розділі “Послуги” застосунку треба знайти й активувати послугу “єПідтримка”, обравши банк для виплати. Після цього лишається чекати зарахування грошей.

Ліміт за оплатою залізничних квитків карткою “єПідтримка” дорівнює сумі коштів на ній, тобто можна обрати будь-який квиток на будь-який рейс у вагон будь-якого класу вартістю до 1000 грн і оплатити його в чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger, на сайті booking.uz.gov.ua або в касі. Купуючи квитки на залізницю, пасажири також отримують доступ до безкоштовної залізничної онлайн-бібліотеки, яка доступна в усіх поїздах, та до онлайн-кінотеатру, що працює на борту Інтерсіті+ і коштує всього 1 гривню.

Перейти до вмісту