Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

З 31 січня у Полтаві учні 5 – 11 класів мають перейти на дистанційне навчання, – міська рада

З 31 січня у Полтаві учні 5 – 11 класів мають перейти на дистанційне навчання, – міська рада

Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Полтавської міської ради рекомендує перевести учнів 5 – 11 класів на дистанційне навчання.

Джерело: Полтавська міська рада

“Було прийнято проєкт розпорядження начальника штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації: Управлінню освіти Департаменту освіти Полтавської громади рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти забезпечити організацію освітнього процесу у закладах для учнів 5-11 класів із використанням технологій дистанційного навчання, щонайменше протягом 2-х тижнів з 31 січня”, – йдеться у повідомленні.

Також штаб вирішив дозволити відвідування закладів освіти здобувачам дошкільної освіти, учнями спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти з дотриманням всіх протиепідемічних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2».

Нагадаємо, у Полтаві фіксують збільшення кількості хворих дітей, що складає від 30% до 50% захворілих. Нині на коронавірусну хворобу хворіє 557 дітей, в тому числі від 7 до 17 років – 443 дитини.

Перейти до вмісту