Ви тут:

Який одяг потрібен для новонародженого взимку?

Який одяг потрібен для новонародженого взимку?

Поява на світ нової людини — це джерело нескінченного щастя та водночас турбот, адже батькам потрібно заздалегідь подумати про те, як обрати дитячий одяг для немовлят. І це дійсно дуже важлива задача, особливо якщо ваша крихітка народилася взимку.

Зима — це постійні зміни температурного режиму: з холоду на вулиці — до тепла всередині приміщення. Саме тому батькам важливо передбачити всі можливі нюанси та підібрати такі дитячі речі, які найкращим чином захищатимуть вашого малюка та подарують йому такий жаданий комфорт.

Який одяг потрібен для новонародженого взимку?

У що одягати новонародженого на виписку взимку?

Перше, про що варто подумати молодій родині — це дитячий одяг для немовлят на виписку.

Почнемо з того, якими мають бути тканини. Ми не радимо одягати на маля речі з синтетики: ця тканина може викликати алергічну реакцію, почервоніння чи роздратування на чутливій дитячій шкірі.

Саме тому кращим вибором для вашого малюка є одяг з натуральної тканини, наприклад, з комсомольського трикотажу:

  • Жодних проявів алергії. Трикотаж — це гіпоалергенне полотно, яке ідеально підходить для малюків. Батьки можуть не турбуватися, що їх дитина відчуватиме себе незручно.
  • Повний комфорт. Речі з цієї тканини будуть максимально приємними до шкіри. Вони не натирають, не сповзатимуть та не будуть перекручуватися.
  • Терморегуляція. Оскільки у маленьких діточок ще не налаштувався теплообмін, вироби з трикотажної тканини — саме те, що їм потрібно. Тканина сама підтримуватиме потрібний теплообмін, так що ваша малеча не замерзне чи, навпаки не перегрівається.
  • Великий вибір речей на будь-який смак та для будь-яких подій у житті. Трикотаж дозволяє з легкістю втілити у життя будь-які фантазії дизайнерів, так що ви обов’язково знайдете гарні обновки для своєї крихітки.

А тепер безпосередньо переходимо до того, як одягати дитину на виписку.

  1. Звичайно ж, це перше свято у житті вашої донечки й синочка, тому дитячий одяг для немовлят має бути святковим. Втім, намагайтеся не зловживати з декором: бусинами чи стразами, які можна легко відірвати з одягу та засунути собі до рота.
  2. Оскільки це перший вихід малечі з теплого приміщення на вулицю, немовля потрібно добре утеплити. У якості першого шару одягу вам знадобляться: боді з довгим рукавом та повзунки. Також ви можете одягнути легеньку кофтинку. На голові має бути тоненький чепчик.
  3. У якості 2-го шару одягу краще вибрати теплий дитячий комбінезон. Також не забуваємо про шкарпетки та рукавички, а на чепчик потрібно надягати теплу шапочку. Щоб малечі було тепло, ви можете загорнути його в конверт, який згодом можна використовувати під час ваших зимових прогулянок.

Список речей на перший час для новонародженого зимою

Ми підготували для вас приблизний список речей, які варто придбати для своєї крихітки на перший час:

  • Дитячий комбінезон з непродувної тканини — можна обійтися всього одним виробом;
  • Рукавички губляться швидше за інші речі. До того ж вони швидше за інших брудняться. Малюкові знадобиться 2 — 3 пари такого одягу.
  • Боді, повзунки, сорочечки, сліпи та інша натільна білизна потрібна у досить великій кількості, адже матуся переодягатиме малюка кілька разів на добу. Враховуючи це, варто придбати 5 — 6 комплектів.
  • Шкарпетки, антіцарапки, чепчики та шапочки потрібні у кількості приблизно 4 — 5 штук.
  • Теплі комплекти, дитячі комбінезони та інші вироби, які ви одягатимете у якості 2-го шару одягу варто придбати у кількості 2-3 шт.

Звичайно, це приблизний список, який ви можете адаптувати під потреби своєї дитини.

Скільки речей потрібно новонародженому взимку?

Зазвичай батьки намагаються скласти повний гардероб на перші 3 місяці життя.

Враховуючи це, новонародженому знадобиться:

  • Пелюшки: 10 штук тоненьких та 10 штук, виготовлених з більш щільної тканини.
  • Шкарпетки: 5 пар тоненьких та 5 пар теплих.
  • Чепчики: 2 пари мають бути з тоненької тканини, а ще 2 — з більш щільної. Також можна придбати чепчик з начосом, який ви одягатимете у найбільш прохолодні дні.
  • Сорочечки й повзунки: беріть 5 штук тонких та стільки ж з теплого матеріалу.
  • Боді потрібно придбати з коротким і довгим рукавом. Малюкові знадобиться 3 — 4 пари.
  • Сліпи: на прохолодну пору року краще взяти 3 вироби з щільної тканини та ще 2 на випадок гарної теплої погоди.
  • Теплий дитячий комбінезон та комплект з трикотажної тканини: варто придбати у кількості 3 — 4 шт.
  • Слинявчик: 2х штук буде достатньо.
  • Шапка: беріть 2 штуки: одну з начосом та ще одну з вовни.
  • Непродувний комбінезон для прогулянок: одного буде цілком достатньо. Ви також можете придбати плед, щоб додатково утеплити дитину у колясці.

Придбати всі ці та інші речі ви можете на сайті українського виробника demibaby.com.ua.

ТМ Демі створює всі свої колекції з кращого комсомольського трикотажу та використовує перевірені європейські лекала.

В інтернет-магазині DemiBaby на вас чекає великий вибір речей, то що ви легко можете підібрати все необхідне для гардероба свого немовляти!

Перейти до вмісту