Ви тут:
Анонс Оголошення Суспільство Україна 

Як протидіяти російській інфодемії: завершується набір до Школи інформаційної безпеки

Як протидіяти російській інфодемії: завершується набір до Школи інформаційної безпеки

Інформаційна агресія РФ проти України та пандемія COVID-19 породили інфодемію. Дуже мало людей, які спроможні самотужки опиратись цій потужній агресії, тому вразливі до інформаційних маніпуляцій, страху, відчаю та поширення панічних настроїв.

Якщо ви відчуваєте або розумієте руйнівний вплив інфодемії на людей, на душевний стан своїх колег, знайомих рідних та близьких, то маємо честь запросити долучатися до  Школи інформаційної безпеки для груп самодопомоги під час інфодемії, пише maidan.org.ua.

У Школі навчатимуть:

– розуміти природу інформаційних маніпуляцій, страху і паніки в інформаційному середовищі;

– розпізнавати інформаційні загрози: інформаційне лайно, брехню та маніпуляції;

– ефективно ухвалювати рішення в умовах невизначеності;

– формувати стійкий інформаційний імунітет у ваших рідних та близьких до вас людей;

– поширювати інформаційну гігієну.

Програма Школи складається з 4 модулів і триватиме разом, але не поспіль, 4 тижні. Вивчення кожного модулю візьме 9 годин на тиждень. Заняття відбуватимуться у Zoom, у робочі дні з 17:00 до 19:00. Для самостійного ознайомлення отримаєте додаткові матеріали. Для тих, хто не користувався Zoom раніше або не почувається в ньому впевнено, ми забезпечимо додаткові тренінги.

Перша сесія відбудеться 1-3 лютого 2022 року. Повний курс навчання триватиме до липня 2022 року. Навчання є безоплатним.

Форма для запису на навчання у Школі за посиланням. Форму необхідно заповнити до 24 січня, а 26 січня – повідомлять результати.

Щоби отримати докладну інформацію про навчальний план, тренерську команду, історію та спільні досягнення Школи натисніть на посилання.

Якщо у вас виникли питання, напишіть їх Наталії Зубар на електронну адресу [email protected]

Фото: Громадський Простір

Перейти до вмісту