Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Використали майже половину заготовленого протиожеледного матеріалу, – Агентство місцевих доріг Полтавської області

Використали майже половину заготовленого протиожеледного матеріалу, – Агентство місцевих доріг Полтавської області

26 тисяч тонн протиожеледних матеріалів придбали для експлуатаційного утримання місцевих доріг на території Полтавської області в осінньо-зимовий період, ще близько тисячі тонн залишилося з минулого періоду.

Про це під час апаратної наради у Полтавської ОДА 17 січня розповів заступник директора Агентства місцевих доріг Полтавської області Михайло Суржко.

“За кожною тергромадою закріплено підрядну організацію. Це — 15 організацій, якими підготовлено 225 одиниць техніки (піскорозкидачі, навантажувачі, техніка та механізми з відвалами, роторні механізми). Рух основної техніки, що проводить розчищення та посипання місцевих доріг, можна відслідкувати на сайті Агентства”, – зазначив Михайло Суржко.

Крім того, на території області встановили тимчасові дорожні знаки, конуси з протиожеледними матеріалами.

“На дорогах місцевого значення вже використали 12 735 тонн протиожеледного матеріалу. Всього розчищено понад 82 тис. км”, – додав Михайло Суржко.

В області для водіїв діє “гаряча” лінія — 050 01 50 233. За словами Михайла Суржка, з початку осінньо-зимового періоду надійшло 137 звернень від поліції, ДСНС та водіїв.

Фото з фейсбук-сторінки Агентства місцевих доріг Полтавської області

Перейти до вмісту