Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Відомі європейські клуби хочуть придбати півзахисника “Ворскли”, – ЗМІ

Відомі європейські клуби хочуть придбати півзахисника “Ворскли”, – ЗМІ

Ібрагім Кане вже найближчим часом може залишити Полтаву.

Як повідомляє Voetbalnieuws, півзахисником “Ворскли” Ібрагімом Кане серйозно цікавляться бельгійські гранди. “Брюгге” та “Андерлехт” вже цієї зими можуть зробити пропозицію полтавському клубу.

Слід зазначити, що угода Кане з полтавською “Ворсклою” розрахована до літа 2024 року, його ринкова вартість становить 1 мільйон євро.

Читайте також: Все змінила Ліга конференцій: “Ворскла” хотіла нігерійця, який грав у чемпіонатах Скандинавії

Кане – вихованець юнацької команди столичного малійського клубу «Блек Старз», в якому виступав до 2017 року. Потім підписав контракт з представником малійської Прем’єр-ліги “Бакаріджан” (Бамако), а 1 січня 2018 року підписав контракт з іншим малійським клубом “Дуголовуфіла” (Кулікоро).

На початку вересня 2018 року, після тривалих переговорів з агентом гравця, Ібрахім підписав 1-річний (з можливостю продовження його) контракт з полтавською “Ворсклою”. На перших порах виступав за молодіжну команду полтавців, у футболці якої дебютував 19 жовтня 2018 року в програному (0:1) домашньому поєдинку 12-о туру молодіжного чемпіонату України проти однолітків з київського “Динамо”. Кане вийшов на поле в стартовому складі та відіграв увесь матч.

Перейти до вмісту