Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ: “Кременчук” по булітах переграв «Харківських Берсеків»

УХЛ: “Кременчук” по булітах переграв “Харківських Берсеків”

Представники Полтавщини на силу здолали команду із Харкова.

Про це розповіли у ХК “Кременчук”.

За кілька годин до гри «Берсерки» отримали підтвердження щодо трансферу воротаря Костянтина Козловського, проте тягнути із презентацією новачка господарі не захтіли, одразу кинувши білоруського голкіпера у бій. Саме Козловському і судилося стати головною дійовою особою не лише у першому періоді, а й у матчі. Страж воріт харків’ян відбив у сумі півсотні кидків різної складності та дозволив команді Ігоря Шаманського вдруге цього року не програти в основний час одному з претендентів на чемпіонство.

Перший період цілком і повністю пройшов під диктовку гостей, але тільки Козловський щоразу «сейвував» і зберігав нулі на табло.

«Кременчук» на 21-ій хвилині першим відкрив рахунок у поєдинку – ювелірний пас Андрія Денискіна замкнув Олександр Коробов. Але ще до другої перерви господарі вийшли вперед після кидків Антонова та Шамардіна.

Читайте також: Баскетбол: “Протемей” на останніх секундах матчу Ліги Чемпіонів здобув перемогу

У заключній двадцятихвилинці кременчуківці мали чималу ігрову перевагу та змогли зрівняти рахунок – Артем Дубінін проштовхнув шайбу між шитками Козловського.

Як і на початку року, переможця в очній сутичці цих команд так і не було виявлено в основний час матчу. Долю поєдинку вирішила булітна серія, де Андрій Денискін вдало виконав обидві свої спроби, тоді як у господарів відзначився лише Дмітрій Пугачов.

Перейти до вмісту