Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді презентували Регіональний план управління відходами до 2030 року

У Пирятинській громаді презентували Регіональний план управління відходами до 2030 року

20 січня відбулася установча зустріч щодо розробки місцевих планів управління відходами на території Пирятинської, Гребінківської, Чорнухинської, Новооржицької, Оржицької, Лубенської та Хорольської громад за участю представників муніципалітетів і експертів німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Експерти проєкту презентували Регіональний план управління відходами Полтавської області до 2030 року та етапи розробки місцевих планів, повідомили на фейсбук-сторінці Пирятинської громади.

Під час презентації Регіонального плану Полтавської області представили Лубенсько-Пирятинський кластер та оціночну вартість запланованих об’єктів інфраструктури. Експерт проєкту Максим Барінов презентував етапи розробки місцевих планів, яких передбачається два: складання планів та підтримка міжмуніципального співробітництва.

Керівник проєкту GIZ “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля” Тарас Журавель зауважив, що вже визначено переможця конкурсу Проєкту, який буде займатися написанням місцевих планів поводження з відходами. Цю роботу планують провести до квітня цього року.

Фото: фейсбук-сторінка Пирятинської громади

 

Перейти до вмісту