Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині створили Агенцію розвитку громади

У Пирятині створили Агенцію розвитку громади

У Пирятинській громаді діятиме комунальна установа “Агенція розвитку Пирятинської громади.

Програму підтримки її діяльності на 2022-2024 роки схвалили на засіданні виконкому, повідомили на фейсбук-сторінці Пирятинської громади.

Загальний обсяг її фінансування – 33 254 741 грн, з них кошти бюджету громади – 1 070 000 гривень, більша частина яких передбачена на заробітні плати протягом трьох років працівникам комунальної установи. Решта – грантові кошти, які буде освоєно в рамках реалізації проєкту “Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та екоорієнтованого зростання”.

Нагадаємо, до функції Агенції входитиме підготовка та реалізація проєктів, залучення інвестицій та грантів. Також “Агенція розвитку Пирятинської громади” буде відповідальною за реалізацію заходів Проєкту “Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та екоорієнтованого зростання”, що буде реалізуватися в громаді протягом найближчих трьох років.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту