Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кобеляках вирішують питання виділення земельної ділянки для будівництва заводу з переробки відходів

У Кобеляках вирішують питання виділення земельної ділянки для будівництва заводу з переробки відходів

На пленарному засіданні шістнадцятої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, яке відбулось 17 січня, серед іншого розглядали питання виділення земельної ділянки для будівництва і експлуатації заводу з переробки побутових відходів.

Міський голова Кобеляк Олександр Копелець наголосив, що склалася критична ситуація з вивезенням твердих побутових відходів – встановлення заборони на вивіз сміття. Якщо міська влада і надалі буде зволікати, то є ймовірність повторити невдалий приклад міста Львів з цього питання, повідомили на сайті Кобеляцької громади.

“На сьогодні є пропозиція німецько-українського підприємства взяти участь в інвестиційній програмі, основною метою якої є впровадження сучасної технології та німецького досвіду в систему поводження з відходами громади. Участь у цьому проєкті дасть можливість побудувати переробне підприємство, яке нарешті вирішить питання з стихійними сміттєзвалищами на території нашої громади”, – наголосив Олександр Копелець.

Міський голова повідомив, що найближчим часом відбудеться зустріч активу громади з представниками компанії, під час якої детально обговорять всі питання.

 

 

 

ФОТО: ілюстративне

Перейти до вмісту