Ви тут:
Спорт Суспільство 

Шевченко увійде до cписку найдорожчих тренерів європейських збірних, – ЗМІ

Шевченко увійде до cписку найдорожчих тренерів європейських збірних, – ЗМІ

Українець може очолити збірну Польщі.

Як повідомляє Sport Arena, польський журналіст Петро Слонка розповів про подробиці переговорів Андрія Шевченка та Польського футбольного союзу.

За його словами, польський уряд може виділити частину коштів на зарплату українця, а сам Шевченко увійде до п’ятірки найвищих тренерів європейських збірних.

“Цезарій Кулеша [президент Польського футбольного союзу] розповів декільком журналістам, що Польський футбольний союз хоче призначити Андрія Шевченка. Переговори продовжуються, а сам Шевченко теж хоче до збірної Польщі. Кулеша хоче будувати свій проєкт. Призначити Адама Навалку – це стара ідея Збігнева Бонека, з яким Кулеша не хоче асоціюватися. Він хоче призначити іншого тренера. Кулеша бажає чогось нового, іншого. У нього вже була пропозиція для Колера та Каннаваро, але вони не розмовляють російською, а Куліша – англійською ”, – повідомив Слонка.

Шевченко – не єдиний кандидат на посаду головного тренера збірної Польщі. Ще одним претендентом називається наставник Гурніка Ян Урбан.
У січні Шевченка було звільнено з посади головного тренера Дженоа, але генуезький клуб ще не розірвав з ним контракт. Під керівництвом українця Грифони здобули лише одну перемогу в 11 матчах.

Перейти до вмісту