Ви тут:
Спорт Суспільство 

Полтавська футзалістка здобула Кубок України

Полтавська футзалістка здобула Кубок України

Таїсія Бабенко у складі «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) стала володарем почесного трофею.

Як розповіли у Федерації футзалу України, «Збірна Харківської області-Тесла» (Харків) – у фіналі Кубку України розгромила «Будстар-НПУ» (Київ) – 6:0. Старт матчу вийшов досить рівним за грою й обопільно гострим від двох команд. Натомість, у другій половині стартової двадцятихвилинки ініціативу перехопили харків’янки. До 19-ої хвилини Митрофанська тримала свої ворота на замку, однак, до перерви в її володіннях побували два голи.

Спочатку Рубан вдало поборолася попереду і відкинула на Бабенко, яка ударом здалеку засмутила кіпера киянок. До другого голу капітан «ЗХО-Тесла» також долучилася в якості асистенки. На цей раз Софія розігнала атаку своєї команди, яку влучним ударом завершила Єрьоменко.

У другому таймі Христина оформила дубль. І знову чудова комбінація вдалася представницям другої четвірки. Бабенко прострілила на дальню стійку, де вчасно опинилася Єрьоменко.

З 30-ої по 33-тю підопічні Олександра Золотухіна ще тричі вразили володіння своїх суперниць. Альоні Коваленко вдався прицільний постріл здалеку, а Степаненко і Рубан переграли Митрофанську ударами з близької відстані.

Як підсумок – 6:0. Впевнена перемога «Збірної Харківської області-Тесла», яка дозволила харківській команді до чемпіонства додати й кубковий трофей.

Слід зазначити, що Таїсія Бабенко багато років виступала у складі полтавської «ПЗМС».

Перейти до вмісту