Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Поблизу Кременчука відбудеться ювілейний полтавський етап “Зимової Студреспубліки”

Поблизу Кременчука відбудеться ювілейний полтавський етап “Зимової Студреспубліки”

З 11 по 13 лютого 2022 року у селі Омельник Кременчуцького району на базі ДТВ “Сонячний” проходитиме найінтелектуальніша подія на Полтавщині – 10-тий ювілейний Полтавський етап проєкту “Зимова Студреспубліка”. Тема цьогорічного етапу – “Як нам перетворити Полтавщину?”.

Проєкт традиційно проходить за підтримки Полтавської облдержадміністрації та виконавчого комітету Полтавської міської ради.

До участі запрошують активних полтавців/ок (не тільки студентів/ок), незалежно від віку, статі, посад, статків, політичних позицій, релігійних уподобань, мови, національності, культури, звичаїв і соціального статусу. Головний критерій – бажання творення прогресу на Полтавщині.

“У тебе є можливість вплинути на історію Полтавщини й України – візьми участь у пошуку відповідей на надскладні питання, яких немає ні в кого. Без мислення, масштабної уяви та суб’єкту інноватування, який чітко розуміє, що відбувається у світі, є організаційно-практично спроможним і готовий класти на це свою енергію, час і життя, — неможливо. Тому, саме на Зимовій Студреспубліці будемо спільно перетворювати Полтавщину”, – йдеться в анонсі.

Зимова Студреспубліка проходить у ОДГ-подібному форматі. Оргдіяльнісна гра (ОДГ) – це особлива гра розуму, волі та навичок, кожний учасник може виявити неочікувані здібності, запропонувати унікальне бачення вирішення будь-якої проблеми, почути критику, зробити потрібні висновки та поправки, а найголовніше – помилитися, виправитися та стати кращим, навчитися рефлексії.

Учасники/ці повинні бути високомотивованими в питанні перетворення Полтавщини і розуміти, що Зимова Студреспубліка – це в першу чергу зусилля для творення нашого спільного майбутнього (а не майданчик саморозвитку чи досягнення “успіху”).

Для участі потрібно пройти онлайн-реєстрацію (триває до 7 лютого 2022р. включно), відповівши на вказані питання.

Проєкт “Зимова Студреспубліка” відкритий до співпраці з благодійниками/цями і спонсор(к)ами.

За додатковою інформацією можна звертатися до менеджерки проєкту Єлизавети Легути (099)7642774, [email protected].

Нагадаємо, на Полтавщині визначили кращого студента-спортсмена області.

Перейти до вмісту