Ви тут:
Культура Суспільство 

Переможець “Україна має талант” розповів про витрату 250 тисяч гривень

Переможець “Україна має талант” розповів про витрату 250 тисяч гривень

У 10 сезоні шоу “Україна має талант” переміг 14-річний Артем Фесько.

Як повідомляють “Факти”, йому дістався головний приз – 250 тисяч гривень. Хлопчик вирішив, що чверть мільйона витратить на творчість.

У грудні країна обрала найобдарованішого з 11 суперфіналістів проєкту “Україна має талант”. 14-річний Артем Фесько розтопив серця суддів і підкорив глядачів, тож виборов перемогу в силачів, повітряних акробатів, фокусників та інших вокалістів. Йому дістались не лише визнання і народна любов, а й 250 тисяч гривень.

Хлопець не приховує, що й мріяти не міг про перемогу в масштабному шоу. У день суперфіналу він був впевнений, що головний приз отримає повітряний гімнаст Ельдар Юлдашев, однак він не ввійшов навіть у трійку найкращих.

“Я навіть не міг уявити, що зможу стати переможцем. Це просто не вкладалося в голові, адже було багато сильних учасників. У мене був шок”, – зізнався Артем Фесько.

У фіналі Артему Феську дістався грошовий приз на розвиток свого таланту – чверть мільйона гривень. Хлопчик з села Попільня пообіцяв, що всі 250 тисяч витратить на творчість.

“Ми ще думаємо, куди вкладемо ці гроші. Швидше за все, вони підуть на розвиток моїх вокальних даних. Можливо, я запишу на професійній студії свої пісні. Все буде витрачено на творчість”, – зізнався підліток.

Перейти до вмісту