Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

“Кременчук” протистоятиме “Харківським Берсекам”: де та коли дивитися матч УХЛ

“Кременчук” протистоятиме “Харківським Берсекам”: де та коли дивитися матч УХЛ

Команда з Полтавщини продовжує турнірні перемоги із “Соколом”.

Як повідомляє пресслужба “Кременчука”, сьогодні о 20:00 на арені «Дафі» у Харкові відбудеться матч чемпіонату України сезону-2021/22 «Харківські Берсеки» – «Кременчук».

Пряма трансляція на телеканалі Спорт-2 та у Ютубі на сторінці ФХУ.

До матчу команди підходять у різному настрої – в останній грі кременчуківці впевнено виграли у «Дніпра» 6:2, а харків’яни дещо несподівано вчора програли з великим рахунком «Соколу» 0:11.
«Кременчук» після 20 поєдинків має 30 балів, та посідає другу сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від «Сокола» на 4 пункти. «Харківські Берсеки» ідуть третіми – після 22 ігор мають 20 очок.

Суперники зіграли між собою вже п’ять особистих зустрічей у цьому чемпіонаті, де всі рази сильнішими були підопічні Олександра Савицького.

Команди зустрічалися в першому колі на арені «Айсберг», де «Кременчук» впевнено переміг «Берсеків» 6:1, дубль на свій рахунок записав Олексій Ворона. 10 жовтня «містяни» виграли в гостях у харків’ян 4:2. По два очка набрали Артем Дубінін (1+1) та Владислав Грицких (0+2). 6 листопада кременчуківці вдома були сильнішими 4:3, дубль зробив Єгор Серанов. 4 грудня «містяни» виграли 5:2. Серанов та Маландін набрали по 2 (1+1) бали. 11 січня «Кременчук» виграв 4:3 по булітах, де Михайло Шевчук зробив 50 сейвів.

Перейти до вмісту