Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Брітні Спірс повернеться на сцену цьогоріч, – ЗМІ

Брітні Спірс повернеться на сцену цьогоріч, – ЗМІ

Американська співачка Брітні Спірс планує повернутися на сцену вже наступного року.

Про це повідомили джерела з близького оточення артистки виданню Entertainment Tonight. Повідомляється, що Спірс має намір випустити нову музику та укласти кілька прибуткових контрактів.

«Брітні активно вивчає пропозиції різних брендів та можливості повернення в ентертейнмент-індустрію. Декілька брендів звернулися до неї з дивовижними пропозиціями. Вона рада повернути собі статус бізнес-леді у новому році та досліджувати різні можливості, які раніше були для неї недоступні», – зазначає інсайдер.

Нагадаємо, у 2019 році Спірс оголосила, що бере перерву у кар’єрі. Вона зазначила, що хоче зосередитися на тому, чого справді хоче:

«Я використовую цей час у своєму житті, щоб зосередитись на тому, чого я дійсно хочу… Я працюю без перерви у цьому бізнесі, відколи мені було 8 років. Іноді добре зупинитися та подумати!», – тоді написала співачка в Instagram.

Джерело додало, що після того, як Спірс звільнилася від 13-річної опіки, вона вирішила переглянути своє рішення покинути сцену:

«Брітні тепер сама приймає рішення, і вона хоче розширити свій професійний світогляд. Вона просто чекає на відповідний час», – додав інсайдер.

Раніше Спірс здивувала своїм співом у ванній, опублікувавши нове відео в Instagram.

Перейти до вмісту