Ви тут:

6 переваг навушників AirPods

6 переваг навушників AirPods

AirPods — це бездротові Bluetooth-навушники, представлені компанією Apple. Їх можна використовувати разом з iPhone, iPad, MacBook і навіть з Apple Watch. Розробники Apple подбали про забезпечення ефективного бездротового зв’язку між навушниками та пристроєм. Варто купить наушники аирподс тим, хто цінує якість, багатофункціональність, зручність та стильний дизайн.

Висока якість звуку

Якість звуку у Airpods значно краща, ніж у стандартних провідних навушників. Звук чистий, бас потужний та досить щільний. На дротових навушниках є певні високочастотні звуки, які після тривалого прослуховування починають дратувати вуха. При використанні Airpods подібних ефектів немає.

Комфорт

Після використання бездротових навушників, дротяні здаватимуться незручними. Особливі незручності виникають під час активного тренування, оскільки провідна гарнітура заважає вільно виконувати вправи, тоді як Airpods таких проблем не створює. 

Простота в експлуатації

Підключити гарнітуру можна до будь-якого пристрою Apple і це досить легко зробити. Для цього потрібно вийняти гарнітуру з коробки, виконати первинне просте налаштування і вже після цього можна приступити до прослуховування. Надалі навушники автоматично підключатимуться до вказаного пристрою. Їх можна використовувати на будь-якому пристрої американського бренду:

  • iPad;
  • iPhone;
  • MacBook;
  • Apple Watch.

Тривала автономність

Apple обіцяє до 5 години автономної роботи на одному заряді. Цього більш ніж достатньо, тому що люди не так часто слухають музику понад 5 годин поспіль. Варто також зазначити, що після 15-хвилинної підзарядки навушники можуть працювати до 3 годин.

Багатофункціональність

Навушники мають набір дуже корисних додаткових функцій, що полегшують повсякденне життя. З їх допомогою легко можна користуватись віртуальним помічником Siri або відповісти на вхідний дзвінок. До таких зручних дрібниць швидко звикаєш, тому буде складно перейти назад на дротову гарнітуру.

Зручний чохол для заряджання

Навушники поставляються в чохлі, який використовується для їх зберігання, а також заряджання. Чохол зручний та виконаний в мінімалістичному стилі. Виглядає він стильно та привабливо.

Apple AirPods мають широкі можливості, функціональність дозволяє налаштовувати їх відповідно до індивідуальних уподобань. Однак варто відзначити, що більшість функцій недоступні при поєднанні навушників з Android-смартфонами.

Перейти до вмісту