Ви тут:
Суспільство 

Зірку серіалу “Секс і місто” звинуватили у зґвалтуваннях

Зірку серіалу “Секс і місто” звинуватили у зґвалтуваннях

Дві жінки звинуватили актора серіалу “Секс і місто” Кріса Нота в сексуальному насильстві у 2004-му і 2015 роках.

Про це повідомляє BBC Україна.

Жінки детально розповіли про ймовірні напади журналу The Hollywood Reporter в матеріалі, де вони фігурують під псевдонімами Зої та Лілі.

Журнал пише, що жінки не знають одна одну.

У своїй заяві 67-річний Кріс Нот сказав, що “зустрічі були за згодою”, а звинувачення у нападі “категорично неправдиві”.

Читайте також: На Netflix вийшов другий сезон “Відьмака” з українським дубляжем

Зої, якій зараз 40, каже, що їй було 22 роки, коли актор нібито зґвалтував її в квартирі в Західному Голлівуді у 2004 році.
Лілі, якій зараз 31, каже, що її зґвалтували в його квартирі в Грінвіч-Віллідж у Нью-Йорку в 2015 році, коли їй було 25, а йому 60.

У детальній статті журналістки Кім Мастерс також містяться інтерв’ю з тодішніми керівниками Зої, центром медичної допомоги зґвалтованим та подругою Лілі, чиї розповіді, схоже, підтверджують твердження обох жінок.
У статті також цитуються текстові повідомлення, якими нібито обмінювалися Кріс Нот і Лілі того місяця, коли стався напад.

Кріс Нот відомий своїми акторськими ролями у фільмах “Закон і порядок” і “Секс і місто”, в якому він зіграв головну роль – містера Біга. Нещодавно вийшло продовження надзвичайно популярного серіалу під назвою And Just Like That….(“І просто так”)

Перейти до вмісту