Ви тут:

Жіночі боді – особливості та переваги

Жіночі боді – особливості та переваги

Спідня білизна – невід’ємна частина жіночого образу. Вона виконує не тільки естетичну функцію, але й практичну, особливо, коли на вулиці зимно. Та існують види, що допомагають зберегти тепло, завжди гарно виглядати, вигідно доповнюють образ. Мова йде про жіночі боді (https://solmar.com.ua/ua/catalog/bodi/), які можна замовити на сайті компанії solmar.com.ua.

Особливості вибору

Відрізняється боді від інших видів білизни тим, що повністю закриває тіло, крім кінцівок, хоча в деяких варіантах можуть бути рукава. Вперше цей вид одягу з’явився в минулому столітті на американському континенті. Спочатку використовували його як спецодяг для занять танцями та деякими видами спорту. На сьогодні боді перейшло в розряд спідньої білизни, але й досі може використовуватись як частина повсякденного образу.

Вибираючи подібний одяг, необхідно враховувати:

  • Особливості фігури – для великих грудей, варто підібрати варіанти з підтримуючим ефектом. невеликий розмір грудей можливо візуально збільшити за рахунок моделей з push-up. Пишні стегна є можливість приховати спеціальною стягуючою білизною.
  • Розмір – дуже важливо підібрати боді за точним розміром. на всіх сайтах, де продається одяг, використовують різні сітки розмірів. Якщо з якоїсь причини ще невідомі точні габарити тіла, то потрібно виміряти, бажано в сантиметрах, і знайти відповідник.
  • Матеріал виготовлення – найкращий варіант, це натуральні тканини, але вони не еластичні. Тому, на сучасному етапі, додаються синтетичні волокна. На кожен день варто вибирати процентне співвідношення від 80 відсотків натуральної речовини і 10-20 синтетики. Еротичну білизну виготовляють, в більшості випадків, із синтетичних матеріалів, бо має значення зовнішній вигляд. В спортивних боді теж переважає синтетика, бо потрібен максимально еластичний одяг для зручності і свободи рухів.

Також важливо визначитись з призначенням білизни. Це може бути повсякденний одяг, еротичний чи спортивний. Відповідно і матеріали виготовлення відрізнятимуться.

Плюси

Що стосується переваг, то боді завоювало популярність завдяки:

  • зручності,
  • практичності,
  • естетичному вигляду,
  • широкому асортименту,
  • універсальності.

Дуже добре, якщо в гардеробі жінки є не один варіант подібної білизни. Таким чином можна створити більше цікавих образів, та не переживати за неприємності, що інколи трапляються зі звичайною білизною, наприклад, псується фурнітура, в самий неочікуваний момент відкриваються застібки, знімаються бретелі і т.п.

Жіночі боді – універсальна білизна, що підходить для різних випадків життя. Захищає в холоднечу і допомагає мати гарний вигляд в теплу пору року. 

Перейти до вмісту