Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Яку погоду прогнозують полтавцям на свято Миколая

Яку погоду прогнозують полтавцям на свято Миколая

У четвер, 16 грудня, з північного заходу в Україну завітає холодний атмосферний фронт, який принесе опади. Вже з п’ятниці на території Полтавської області сніжитиме.

За інформацією Укргідрометцентру, на території Полтавщини у неділю, 19 грудня, йтиме сніг. Вночі температура повітря становитиме -1-3 градуси, вдень підвищиться до +1 градусу.  Вітер – західний, 7-12 м/с.

За прогнозами sinoptik.ua, у Полтаві та області протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень очікується сніг, який ввечері перейде у дрібний дощ зі снігом.

 

Синоптики gismeteo.ua зазначили, що на свято Миколая полтавцям слід очікувати невеликий мокрий сніг. Буде похмуро.

Нагадаємо, після Дня Святого Миколая, з наступного тижня, жителям Полтавщини слід готуватись до суттєвого похолодання. За даними сайту Sinoptik.ua, у понеділок, 20 грудня, вдень прогнозують -1 градус, ввечері температура знизиться до -6 градусів. У вівторок, 21 грудня, прогнозують від -11 до -15 градусів. А в середу, 22 грудня, варто готуватись до морозів – буде -12 градусів вдень, а відчуватиметься як -15…-20 градусів. Така ж температура повітря збережеться і в четвер, 23 грудня. А в п’ятницю, 24 грудня, дещо потеплішає – обіцяють від -7 до -4 градусів вдень. Слід зазначити, що упродовж цих днів буде хмарна погода, опадів не передбачається.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту