Ви тут:
Суспільство Україна 

Уряд ще раз виплатить “карантинну” допомогу: хто і як отримає гроші

Уряд ще раз виплатить “карантинну” допомогу: хто і як отримає гроші

Постановою Уряду надано можливість застрахованим особам, які зверталися щодо оформлення допомоги у квітні-травні поточного року у зв’язку з запровадженням в окремих регіонах «червоного» рівня карантинних обмежень, але не змогли отримати допомогу застрахованим особам через неправильно зазначені банківські реквізити, повторно звернутися через Портал Дія для її отримання.

Джерело: пресслужба Мінсоцполітики

Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (далі – Портал Дія).

Застраховані особи після надходження відповідного повідомлення для отримання допомоги у розмірі 8000 гривень зможуть до 15 грудня 2021 року включно сформувати та подати повідомлення засобами Порталу Дія із зазначенням правильних реквізитів банківського рахунка для виплати 8000 гривень.

Перерахування допомоги буде проводитись АТ „Ощадбанк” на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок, зазначений у повідомленні.

Перейти до вмісту