Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

У своєму останньому матчі року “Ворскла” не змогла переграти “Львів” у чемпіонаті України

У своєму останньому матчі року “Ворскла” не змогла переграти “Львів” у чемпіонаті України

У 18-му турі чемпіонату України з футболу “Ворскла” в своєму останньому матчі року зіграла внічию зі “Львовом”

“Львів” та “Ворскла” показали жвавий футбол із добротною кількістю моментів. “Львову” реалізувати їх завадила, як здалося, деяка невпевненість виконавців, “Ворсклі”, очевидно, величезна кількість травм, що змусила Юрія Максимова серйозно перекроїти склад, повідомили в УПЛ.

У другому таймі розвиток подій спочатку протікав у схожому руслі. “Львів” мав більше моментів, “Ворскла” частіше використовувала контратаки. Але саме гості відкрили рахунок, що змусило господарів поля ще збільшити наступальну активність. Зрештою, зусилля команди Олега Дулуба увінчалися забитим м’ячем. У час, що залишився до фінального свистка, знову-таки, львів’яни частіше атакували, полтавці організовували небезпечні контрвипади. Втім, більше забитих м’ячів не було. 

Таким чином, у Львові “Ворскла” повела в рахунку на 65-й хвилині, коли забив Амілкар Коджові. “Львів” відігрався на 74-й хвилині зусиллями Артура Ременяка. 

Матч завершився внічию 1:1. “Ворскла” набрала 33 очки та пішла на зимову перерву в чемпіонаті України на п’ятому місці. “Львів” має 17 пунктів, він іде 12-м. 

ФОТО: пресслужба “Ворскли”

Перейти до вмісту