У січні на Полтавщині проведуть ЕтноГастроПридибенцію “Бабчин день”
У січні на Полтавщині проведуть ЕтноГастроПридибенцію “Бабчин день”
15 січня в Опішні вже вдруге проведуть ЕтноГастроПридибенцію “Бабчин день” в етнопоселенні “Старий хутір”.
Про це йдеться в анонсі у фейсбук.
ЕтноГастроПридебенція – це занурення у гастрономічну, етнографічну та творчу історію Полтавщини. Це повчально та цікаво, смачно та ситно, весело та яскраво. Це зустріч знайомих та незнайомих, близьких та сусідів, повідомляють організатори.
Початок об 11-й годині. Вартість програми – 900 грн (кількість учасників -15), 775 грн (кількість учасників 20).
Що ж входить у святкову програму ЕтноГастро Придибенції?
– Майстер-клас від бабусі та порція качаної каші. Спілкування та освоєння для багатьох нових і незнаних кулінарних секретів, якими поділиться бабуся Галина Зубенко. Вона не лише навчить, розкаже й покаже як робити “качану кашу”, а й подарує вам порцію каші на згадку і рецепт, який ви вже зможете не лише повторити у себе вдома, а й також передати у спадок своїм дітям.
– Музика. Розважальна програма від відомого в Україні фолк-гурту “Яри” не лишить байдужим жодного серця.
– Частування. Господині ЕтноПоселення “Старий Хутір” приготують славне українське пригощання, дегустаційний обід для всіх учасників “Бабчиного Дня”. І ще й варенухи наллють скуштувати, щоб підтримати вогонь ваших сердець.
Нагадаємо, вперше ЕтноГастроПридибенцію “Бабчин День” в Опішні провели 19 грудня.