Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві затримали чоловіка, який напав на поліцейських

У Полтаві затримали чоловіка, який напав на поліцейських

У Полтаві, по вулиці Героїв Сталінграда, 23-го грудня місцевий чоловік напав на поліцейських, які прибули на виклик про домашнє насильство.

Джерело: поліція Полтавщини

“Фігурант здійснив розпилювання засобу сльозогінної дії марки «Кобра» в обличчя двом поліцейським, чим спричинив їм хімічні опіки очей. Нападника затримали та відкрили кримінальне провадження. Крім того, за вчинення домашнього насильства кривднику вручено тимчасовий заборонний припис”, – йдеться у повідомленні.

«Нападником виявився місцевий мешканець, 1983 року народження, який неодноразово вчиняє домашнє насильство відносно своєї матері, 1948 року народження. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії», – розповів т.в.о. начальника Полтавського районного управління поліції Іван Ващенко.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу. У разі доведення судом вини чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Перейти до вмісту