Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

У Полтаві матір залишила півторарічну дитину на п’яних знайомих, – поліція

У Полтаві матір залишила півторарічну дитину на п’яних знайомих, – поліція

Увечері 21 грудня до поліції звернувся депутат міської ради. Він повідомив про небезпечну для життя і здоров’я дитини ситуацію, про яку він дізнався від мешканців багатоквартирного будинку, розташованого у Шевченківському районі Полтави.

Як зазначили у поліції Полтавщини, ювенальні поліцейські, які негайно відреагували на звернення, виявили півторарічну дівчинку у квартирі з незнайомцями, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясували правоохоронці, ці люди виявилися знайомими 32-річної матері – жінка “довірила” їм свою донечку на час відсутності.

“Зважаючи на несприятливі для дитини умови та реальні ризики для її життя та здоров’я, поліцейські доставили дівчинку до дитячої клінічної лікарні. На щастя, з маленькою все гаразд”, – йдеться у повідомленні.

Відносно матері складено адміністративний матеріал за невиконання батьківських обов’язків. Причому, за повторне таке правопорушення, вчинене протягом року (частина 2 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських прав.

Фото: поліція

Перейти до вмісту