Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді тривають перевірки дотримання правил карантину у громадських місцях

У Миргороді тривають перевірки дотримання правил карантину у громадських місцях

У Миргородській територіальній громаді тривають перевірки об’єктів щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

Джерело: Миргородська міська рада

Інспектори Миргородського управління Держпродспоживслужби перевіряють заклади торгівлі, заклади громадського харчування, навчально-виховні установи і  інші місця масового перебування  громадян. Під час обстеження місцевих супермакетів перевіряють наявність інформаційних матеріалів про запобігання коронавірусної інфекції та місця для обробки рук антисептиком.  

У торгових залах перевіряють наявність засобів індивідуального захисту, журналів реєстрації температурного скринінгу працівників та їх сертифікатів про вакцинацію, проведення заходів з дезінфекції.  За словами перевіряючих, адміністрації магазинів до карантинних обмежень ставляться серйозно.

“Спочатку виявляли багато порушень, тому ми вимушені були складати протоколи. По Миргородському району складено більше ста протоколів, з них майже 30 по Миргородській міській територіальній громаді. Зараз, як бачимо, громадяни-відвідувачі і  працівники  закладів  намагаються дотримуватися. Цього ж просять і вимагають від відвідувачів, які заходять до закладів,” – розповів  інспектор Миргородського управління Держпродспоживслужби Григорій Захаренко.

Загалом подібні перевірки в Миргородській громаді та районі проводитимуться і надалі. 

Перейти до вмісту