Ви тут:
Суспільство Україна 

У Луцьку в натовп людей в’їхала автівка: серед травмованих – жінка та п’ятирічний хлопчик

У Луцьку в натовп людей в’їхала автівка: серед травмованих – жінка та п’ятирічний хлопчик

В Луцьку на пішохідному переході в натовп людей на автомобілі в’їхав неповнолітній хлопець.

Джерело: перший заступник начальника Патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook

“У неділю вдень патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, чим порушив ПДР. Керманич не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку та почав тікати. При цьому втечу від патрульних неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та публікували у соцмережах”, – йдеться у повідомленні Білошицького.

Після того, як автомобіль направився на проспект Соборності, водій проїхав на забороняючий сигнал світлофору та здійснив наїзд на п’ятьох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги на регульованому пішохідному переході. Серед травмованих — мати та п’ятирічний син.

“А за кілька метрів неповнолітній керманич не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з деревом, електроопорою та дорожнім знаком. Троє осіб, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. Однак хлопця, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Інших двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці”, – зазначив Олексій Білошицький.

Перейти до вмісту