Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Лубнах відкрилась виставка “Ветеринари у мистецтві”

У галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького відкрилась колективна виставка ветеринарної творчої спільноти України.

Ініціювала виставку у місті Яна Ісаєнко, лікар ветеринарної медицини, народний майстер України, авторка, засновниця та координаторка проєкту “Ветеринари у медицині”.

На заході було представлено понад 160 робіт 25-ти учасників (Полтавщина, Сумщина, Луганщина, Київщина та м. Київ). Тут можна побачити колекцію вишитих рушників та сорочок, картини, вишиті бісером, ляльки-мотанки, ляльки-травниці та ляльки-духмянки, свічі з вощини, гончарні вироби та олійний живопис, малюнки олівцем та гуашшю, аплікації з підручних матеріалів, авторські вінки з пластику, ґердани та святкові кошики з конопляної мотузки тощо.

Присутніх на святі вітали начальник управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради Юрій Литовченко, директор Хомутецького фахового коледжу Полтавського державного аграрного університету Сергій Шинкаренко зі своїми колегами, представники Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області в Лубенському та Миргородському районах Григорій Бурлака та Олександр Дубина та багато інших.

Святковий настрій гостям свята дарувала Катерина Коробкіна, учениця Лубенської музичної школи (викладач Любов Речкалова).

 

Фото – Офіційний веб-сайт Лубенської міської ради

Перейти до вмісту