Ви тут:
Полтавщина Сільське господарство Суспільство 

Цього сезону цукрові заводи Полтавщини виготовили 170 тисяч тонн цукру

Цього сезону цукрові заводи Полтавщини виготовили 170 тисяч тонн цукру

Цукрові заводи Полтавщини з початку сезону цукроваріння, який стартував 16 вересня, виготовили 170,0 тис. тонн цукру.

Про це повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Полтавської ОДА.

Цього року в області працювало чотири цукрових заводів. Заводи переробили 1,15 млн тонн переробленого солодкого кореня.

“Вихід цукру склав 14,8 відсотка. Цукристість в середньому по заводах становила 17,54 відсотків”, – йдеться у повідомленні.

Фото: ілюстративне

Система Orphus