Ви тут:
Спорт Суспільство 

Тайсон Ф’юрі розповів, чому Володимир Кличко став легендою боксу

Тайсон Ф’юрі розповів, чому Володимир Кличко став легендою боксу

Британець вважає, що українець завжди був абсолютним професіоналом та топовим бізнесменом.

Більше про це він розповів у інтерв’ю ютуб-каналу TheRingDigital.

“Безумовно, Кличко – легенда боксу, бо він продовжував перемагати своїх суперників одного за одним. Легко завоювати чемпіонський титул одного разу, проте важко щоразу показувати хороші виступи протягом багатьох років.
Сталість – ось слово, яке хочу використовувати. Постійно працювати в одному тренувальному таборі за іншим рік у рік – ось що складно. Це зробило Кличка одним з найкращих суперважковаговиків усіх часів, адже він жив боксом і більше нічим. Володимир вів правильний спосіб життя, не заводився у боях, тренувався усі ці роки. Він був абсолютним професіоналом та топовим бізнесменом”, – сказав Ф’юрі в інтерв’ю ютуб-каналу TheRingDigital.

28 листопада 2015 року на переповненій арені в Дюссельдорфі відбувся довгоочікуваний бій Тайсона Ф’юрі з багаторічним чемпіоном і лідером дивізіону Володимиром Кличком. Ф’юрі відразу пристосувався до бою і майже нічого не дав зробити чемпіонові. Володимир так і не зміг вибрати правильну дистанцію, і переважно на дальній дистанції завдяки більш високій швидкості і рефлексам Ф’юрі переміг за очками та зробив один з найгучніших апсетів у боксі за останні роки. Рахунок суддів — 115-112, 115-112, 116-111

Перейти до вмісту