Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Студентам Полтавського аграрного університету вручили сертифікати на застосування системи Soft.Farm

Студентам Полтавського аграрного університету вручили сертифікати на застосування системи Soft.Farm

Вручення сертифікатів на право застосування та впровадження on-line системи, заснованої на “хмарних технологіях” “Soft.Farm” відбулося у Полтавському державному аграрному університеті.

Протягом навчального семестру в курсі вивчення дисципліни “Інформаційні технології в агрономії” студенти одночасно із вивченням теоретичного матеріалу набули практичних навичок по роботі в середовищі ІС «Soft.Farm» – on-line системи планування, обліку та аналізу діяльності аграрних підприємств.

“Бачимо поступовий розвиток новітніх інформаційних технологій у сфері сільського господарства. Полтавщина та держава загалом потребує фахівців, які володіють новітніми знаннями. Після того, як студенти опанували курс, вони стали на сходинку вище, що додає додаткової цінності на ранку праці самим студентам, а області престижу”, – зазначив у своєму виступі заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков.

Загалом 23 студенти навчального закладу отримали сертифікати, які засвідчують право застосування та впровадження on-line системи “Soft.Farm”.

Читайте також: Полтавські аграрії впроваджуватимуть у роботі нові інформаційні технології

“Студенти долучилися до цифровізації нашої країни в аграрному вузі, який є прикладом для всієї України. Ті результати, які сьогодні вдалося досягти студентам, були досягнуті завдяки злагодженим діями всього колективу навчального закладу”, – розповів директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА Сергій Фролов.

Довідка. “Soft.Farm” – це on-line система планування, обліку та аналізу діяльності сільськогосподарських підприємств, що займаються рослинництвом і тваринництвом. Сервіс побудований на хмарних технологіях та призначений для роботи агрономів, зоотехніків, ветеринарів, технологів та економістів при виконанні складних розрахунків, ведення обліку та аналізу великих масивів даних.

Перейти до вмісту