Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Пробне ЗНО-2022: скільки коштуватиме для полтавських абітурієнтів

Пробне ЗНО-2022: скільки коштуватиме для полтавських абітурієнтів

Регіональні центри вже визначили, скільки коштуватиме абітурієнтам взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в наступному році.

Вартість відрізнятиметься відповідно до регіонів і коливається в межах від 213 грн до 309 грн. Такий розкид пов’язаний з особливостями організації пробного ЗНО, зокрема з вартістю друку й доставки матеріалів у тому чи тому регіоні, прогнозованою кількістю тестувань тощо, повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Для полтавських абітурієнтів, які відносяться до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, вартість пробного ЗНО-2022 складатиме 213 грн.

Нагадаємо, реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме упродовж з 5 до 22 січня 2022 року. Кожен охочий зможе зареєструватися для участі у пробному ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться:

-19 березня з української мови, української мови і літератури;

-26 березня з історії України, з математики, з математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

 

 

 

 

ФОТО: Learning.ua

 

Перейти до вмісту