Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавщина вдруге стала лідером за ефективністю ремонту місцевих доріг, – Дмитро Лунін

Полтавщина вдруге стала лідером за ефективністю ремонту місцевих доріг, – Дмитро Лунін

Полтавська обласна державна адміністрація другий рік поспіль стала першою за ефективністю ремонтів місцевих доріг. У 2021 році використали 100% коштів, які були передбачені на проведення робіт.

Джерело: Полтавська ОДА

Це найкращий показник серед областей України, повідомив т.в.о. голови Полтавської обласної державної адміністрації Дмитро Лунін.

«У 2021 році ми планували відремонтувати 80 км місцевих доріг і 1 міст. Однак відновили 116 км автошляхів, на 40% більше, ніж передбачали. Таких результатів досягли завдяки чіткій організації та злагодженій роботі всіх відповідальних служб області», , – пояснив Дмитро Лунін.

За словами т.в.о. голови ОДА, ці показники означають, що всі заплановані ремонти місцевих доріг виконані своєчасно та в повному обсязі.

Окрім запланованого фінансування, Полтавська ОДА вдруге залучила крупні інвестиції з державного банку в розмірі 270 млн грн на ремонт доріг.

«Також обласна адміністрація налагодила співпрацю з громадами. Вони виділили на співфінансування ремонту доріг понад 125 млн грн у 2021 році», – зазначив Дмитро Лунін.

Він додав, що загалом на будівництво, ремонт і утримання місцевих доріг області було залучено 2,1 млрд грн.

Перейти до вмісту