Ви тут:
Суспільство 

Оголошено онлайн-конкурс про систему безоплатної правової допомоги

Оголошено онлайн-конкурс про систему безоплатної правової допомоги

У  Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги та Міжнародний день прав людини Регіональний центр з надання  безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  ініціює проведення онлайн-конкурсу на тему: «Безоплатна правова допомога очима громадян».

Конкурс має на меті  популяризувати роботу системи БПД у регіоні, ознайомити з  її можливостями, показати спектр правових послуг, які вона надає, виробити у громадян звичку вирішувати життєві питання у правовий спосіб, у тому числі завдяки безоплатній правовій допомозі, виробити активну громадянську позицію та розвинути творчі здібності учасників.

Етапи проведення конкурсу

Перший –  прийом конкурсних робіт – з 10 по 20  грудня 2020 року;

Другий – оцінювання конкурсних робіт  – з 20  по 24 грудня 2020 року;

Третій – оголошення та нагородження переможців  –  до 30 грудня 2020 року.

 

Умови конкурсу

 

У конкурсі можуть брати  будь-яка фізична особа або дитина за згодою одного із батьків чи іншого законного представника.

Конкурсна робота  має містити  інформацію (фото, відео) з будь-якого правопросвітницького заходу (лекція, семінар, конференція, круглий стіл, флешмоб, тренінг тощо) за участю працівників Регіонального, місцевих центрів, бюро правової допомоги Полтавщини; консультування клієнта, виступу у ЗМІ, приміщення  Регіонального, місцевих центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги  та  має містити символіку системи БПД (буклет, банер, значок, вивіска, прапорець, інша друкована чи сувенірна продукція з логотипом системи БПД).

Номінації Конкурсу

 

Фото

Малюнок

Відеоролик

Вимоги до робіт

 

Фото подається у високій роздільній здатності, достатній для друку (розмір не менший за 30×40 см, 30×45 см, 30×30 см при 300 dpi). Допускається подання монохромних (чорнобілих) конкурсних робіт (фотографій).

Учасники конкурсу самостійно створюють малюнок (конкурсну роботу), який відображає їхнє уявлення про систему безоплатної правової допомоги.  На конкурс представляються лише індивідуальні конкурсні роботи у форматі А4 та  А3.  Учасником Конкурсу може дитина віком від 6 до 18 років. Конкурс проводиться за наступними віковими категоріями: Молодша група-діти віком від 6 до 10 років. Середня група – діти віком від  11 до 14 років. Старша група – діти віком від 15 до 18 років. Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи. Конкурс проводиться у номінації малюнок (живопис, графіка, декоративна композиція).

Відеоролик  має бути тривалістю до 2 хвилин, динамічне, озвучене українською мовою.

ВАЖЛИВО! Обов’язково має бути згода на проведення фото та  відеозйомок, публікування та подальше використання конкурсної роботи (відеоролику) від усіх осіб, які потрапили в кадр конкурсної роботи (відеоролику), крім працівників системи БПД. У разі зображення на відео дітей така згода повинна бути взята в одного з батьків (законного представника) дитини).

Конкурсну роботу та заповнену заявку щодо участі у Конкурсі  (відскановану або сфотографовану)  розміщуються в окремій папці із зазначенням прізвища, ім’я та назви конкурсної роботи на гугл диску. 

Відеоролики не повинні містити ненормативну лексику, заклики протиправного характеру, інформацію порнографічного характеру, відомості, що порушують загальноприйняті етичні норми та норми моралі.

Надаючи свою роботу на Конкурс, автори надають право організаторам Конкурсу на використання наданого матеріалу (розміщення у мережі Інтернет, телепрограмах, публікації в ЗМІ тощо).

        Задля популяризації   своєї конкурсної роботи  учасник може її поширювати у соціальних мережах    ЛИШЕ після розміщення отриманого фото та  відеоролика на офіційній сторінці РЦ з надання БВПД у Полтавській області у Фейсбуці.

Визначення переможців та оголошення результатів Конкурсу:

Переможці визначаються фахівцями Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, у кількості трьох осіб – перше, друге та третє місця за кількістю вподобань (лайків), а саме відмітки «Подобається» та за кількістю переглядів фото, малюнку та  відеоролика.

Оголошення результатів Конкурсу опубліковуються на офіційному веб-сайті системи БПД, сторінці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області на Фейсбуці, партнерів та ЗМІ.

Нагородження переможців

 Переможці Конкурсу світлини, малюнки та відеоматеріали яких набрали найбільшу кількість лайків та переглядів, нагороджуються грамотами та призами від Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області.

У разі виникнення будь-яких питань щодо умов та проведення Конкурсу звертатися за електронною адресою: [email protected]

Голосувати може кожен бажаючий за відео, яке найбільш сподобалось, поставивши «лайк»  біля нього. Переможцем конкурсу стане відео, яке набере найбільшу кількість голосів та переглядів.

Направляйте свої фото, малюнки та відео  та отримуйте подарунки  від системи безоплатної правової допомоги!

Перейти до вмісту