Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Назвали нову дату проведення конкурсу “Міс Світу 2021”, який перенесли через спалах COVID-19

Назвали нову дату проведення конкурсу “Міс Світу 2021”, який перенесли через спалах COVID-19

Після скасування конкурсу “Міс Світу 2021” організатори повідомили, що проведуть його 16 березня 2022 року.

Місце залишається незмінним – Пуерто-Рико.

Як повідомляє 24 канал, конкурс мав відбутися 16 грудня, однак за 6 годин до початку його вирішили скасувати. Причиною цього стало те, що декілька учасниць захворіли на коронавірус.

70-й міжнародний конкурс відбудеться 16 березня 2022 року. Саме тоді Олександра Яремчук представлятиме Україну на “Міс Світу”.

Місце проведення залишається незмінним – Пуерто Рико.

“Міс Світу”оголошує новий фінал конкурсу та дату коронації. Всесвітня телевізійна подія залишається в Пуерто-Рико. Учасники з усього світу змагатимуться 16 березня 2022 року за жадану корону в Пуерто-Рико Колізей Хосе Мігель Агрелот.

“Ми дуже раді, що залишимося в Пуерто-Рико, щоб коронувати нову Міс Світу. Ми були вражені підтримкою людей тут. Відлік часу та остаточне планування розпочато. Наша команда в захваті від того, що ми покажемо всьому світу всі чудеса, які може запропонувати Пуерто-Рико як головне туристичне місце. Ми любимо Пуерто-Рико”, – сказала Джулія Морлі, президент Miss World Ltd.

Квитки, придбані на захід 16 грудня, який було перенесено через пандемію COVID-19 на острові, зараховуються на перенесену дату.

Перейти до вмісту