Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Назвали найбільш недооцінені смартфони 2021 року

Назвали найбільш недооцінені смартфони 2021 року

У 2021 році представлено десятки смартфонів, включаючи серію Samsung Galaxy S21, iPhone 13 і Google Pixel 6, які не оминули увагою практично жодні ЗМІ.

Як повідомляє AndroidAuthority, на прохання адміністрації порталу Android Authority думкою про недооцінені смартфони поділилися читачі. Усього проголосувало понад 1400 осіб, крім моделей, представлених у списку, можна було назвати власний варіант.

За результатами опитування безумовним лідером серед недооцінених смартфонів став Sony Xperia 1 III, оснащений модулем камер з телеоб’єктивом і OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 4K і частотою оновлення екрана 120 Гц. Смартфон водонепроникний, має 3,5-мм роз’єм для навушників і слот розширення для карт пам’яті. За нього проголосувало 35% респондентів.

Читайте також: Неоплачувана відпустка та звільнення: Google боротиметься проти невакцинованих робітників

Друге місце посів ASUS Zenfone 8, який отримав 22,5% голосів. Компанія вирішила “йти проти течії” і представила за 630 доларів незвичайно компактний для сучасного ринку смартфон з 5,9-дюймовим дисплеєм, набагато ергономічніший, ніж багато інших флагманів. Новинка теж водонепроникна і має 3,5 мм вихід для навушників.

До трійки лідерів входить і Vivo X70 Pro Plus, за який проголосували 14,7% користувачів. Компанія взяла найкраще з X60 Pro Plus, додавши до них функції, характерні для ранніх флагманів 2021 року, включаючи дисплей з роздільною здатністю QHD+, бездротову зарядку та водонепроникність.

Перейти до вмісту