Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині знову дощитиме: прогноз погоди на 8 грудня

На Полтавщині знову дощитиме: прогноз погоди на 8 грудня

У середу, 8 грудня, найхолоднішою буде західна частина України – вночі -5-9 градусів, вдень -1-5 градусів. На Півночі, у Вінницькій області вночі 0-4 морозу, вдень близько нуля, на Київщині та Житомирщини -1-3 градуси. У більшості центральних областей вночі близько нуля, вдень +2+5 градусів, у Дніпрі з районами до +6 градусів. На Сході вночі +2+6, вдень +4+11 градусів. І на Півдні – справжня температурна весна, вночі +4+7, вдень +5+13 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Циклон на півдні та його атмосферні фронти зумовлять 8-го грудня в Україні некомфортну вологу погоду із дощем, мокрим снігом та льодяним дощем, що не просто некомфортно, а й небезпечно для доріг, тротуарів. Мокрий сніг налипатиме деревах, дротах, що також є певною загрозою. Де буде холодніше – ожеледиця! Опадів уникнуть східна частина України, Запоріжжя, Крим та Дніпропетровщина, а також Волинь”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

За інформацією Укргідрометцентру, у середу на території Полтавщини дощитиме. Вночі температура повітря становитиме +2+4 градуси, вдень – до +4+6 градусів. Вітер – східний, 7-12 м/с.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту