Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині за тиждень перевірили понад півтисячі об’єктів, – Держпродспоживслужба

На Полтавщині за тиждень перевірили понад півтисячі об’єктів, – Держпродспоживслужба

Протягом минулого тижня дотримання протиепідемічних вимог перевірили у 528 об’єктах Полтавщини. Порушення встановили на 128 об’єктах.

Як повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Полтавській області, було надано 128 приписів (пропозицій) та складено 50 протоколів про адміністративне правопорушення.

Фахівці перевірили:

– 222 об’єкти торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановили на 58 об’єктах (14%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 58 рекомендацій. Склали 22 протоколи про адмінправопорушення.

– 161 об’єкт торгівлі непродовольчими товарами, на 38 встановили порушення (23%). Надали 38 рекомендацій. Склали 12 протоколів про адмінправопорушення.

– 26 закладів громадського харчування, на 8 встановили порушення (30%). Надали 8 рекомендацій. Склали 3 протоколи про адмінправопорушення.

– 30 перукарень та салонів краси, порушення протиепідемічних вимог встановили на 11 об’єктах (36,6%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 11 рекомендацій. Склали 4 протоколи про адмінправопорушення.

– 21 дитячий дошкільний заклад, порушення дотримання вимог протиепідемічних заходів не виявили.

– 24 освітніх заклади, порушення дотримання вимог протиепідемічних заходів не виявили.

– 15 аптек, оптик, порушення протиепідемічних вимог встановили на 2 об’єктах (13%). За недотримання вимог протиепідемічних заходів надали 2 рекомендації.

– 1 вищий навчальний заклад та 1 гуртожиток, порушення протиепідемічних вимог не встановили.

– 10 об’єктів пасажирських перевезень, порушення протиепідемічних вимог встановили на 9 об’єктах (90%). Склали 9 протоколів про адмінправопорушення.

– 14 інших об’єкти нагляду (об’єкти побутового обслуговування населення, адміністративні та офісні приміщення, заклади ветеринарної медицини, АЗС, поштові відділення, об’єкти водопостачання, банківські відділення, ломбарди тощо), порушення протиепідемічних вимог встановили на 2 об’єктах (14%).

Фото: Держпродспоживслужби

Перейти до вмісту