Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Китайський аґрус: чим корисний і кому не можна їсти ківі

Китайський аґрус: чим корисний і кому не можна їсти ківі

Ківі часто називають китайським аґрусом та зеленою ягодою. Плоди ківі допомагають виводити з організму сіль і не тільки.

Пухнастий ківі має не тільки яскравий смак, але й допомагає довго зберігати молодість і красу, пише maximum.fm.

Регулярне вживання ківі допомагає вивести з організму поганий холестерин. Крім цього, плоди допомагають абсорбувати залізо та нейтралізують негативну дію нітратів на здоров’я. А ще споживання ківі зменшує ризик виникнення захворювань серця та судин.

Ківі стимулює вироблення колагену і не дає волоссю раніше сивіти. Таким чином, фрукт можна безперечно назвати продуктом молодості та краси.

Однак, ківі шкідливий для людей з гастритом, але не для всіх: лише при захворюванні на підвищену кислотність. При зниженій кислотності ситуація інша, тому фрукт можна сміливо включати у свій раціон.

Фото: pexels

Система Orphus