Ви тут:
Спорт Суспільство 

Кубок Європи з баскетболу: Київ-Баскет поступився в овертаймі Реджані

Кубок Європи: Київ-Баскет поступився в овертаймі Реджані

Столичний Київ-Баскет двічі не втримав переможний рахунок, поступившись в овертаймі італійській Реджані у матчі другого групового етапу Кубка Європи ФІБА 79:80.

Про це повідомляє Федерації баскетболу України.

Київ-Баскет відверто невдало провів першу половину зустрічі. За першу чверть у команди Багатскіса було одразу 9 втрат, ще 4 у другій десятихвилинці. Реалізація триочкових встановилася на рівні 25% (1 з 4 у першій четверті та 2 з 8 у другій). Плюс до цього були одразу 8 програних підбирань за 20 хвилин під своїм кільцем. Це призвело до того, що Реджана виконала 37 кидків по нашому кільцю, а Київ-Баскет – лише 24.

У цьому випадку киянам пощастило, що гості з Італії теж мали не найкращий матч. За всіх проблем Київ-Баскета Реджана повела в рахунку лише з сиреною на першу перерву завдяки своєму першому реалізованому триочковому кидку з сиреною – 13:11.

Читайте також: “Решетилівка” отримала суперників по волейбольному Кубку України

У другій чверті перевага Реджани досягла 7 очок, але реалізація у 42% також залишала бажати кращого. Тому на велику перерву команди пішли за переваги Реджани 33:26.
Третю чверть Київ-Баскет провів у спробах зрівняти рахунок, і це вдалося команді Багатскіса за 3:19 до кінця – 42:42. Реджана знову після цього повернула собі перевагу +5, але на останню перерву команди все одно пішли за рівного рахунку – 47:47.

В овертаймі вже Реджана отримала суттєву перевагу в 6 очок, але кияни вирівняли ситуацію на майданчику і вийшли вперед. Все вирішувалось на останніх хвилинах – при +1 Київ-Баскет не реалізував свою атаку, а гостям дозволив набрати майже з сиреною переможні 2 очки.

Перейти до вмісту